17 июн. 2009 г., 12:20

Искам... 

  Поэзия » Любовная
637 0 2


Искам...


Искам да съм бялата ти шапка,

да ме галиш и обсипваш със внимание,

всяка сутрин да ме търсиш,

попила аромата от кафето ти...


Искам да съм меката ти риза,

ефирно да обгръщам раменете ти,

непрекъснато да те докосвам,

да съм близо до сърцето ти...


Искам да съм новото ти вдъхновение,

да съм нежна, истинска и твоя,

да съм цвете в мъжкото ти ежедневие,

да съм дневната ти доза свежест...

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??