Искам да има
Хайлендър
/или поне Касчей/:)
Преследвах те, но и
преследвана аз бях.
През три морета
и по гръцките
сиренови острови,
през мостове,
едва крепящи се
на гнили, крехки,
и проядени
греди, а там
под процепите-
и огън, и лава.
Пращеше и
люлееше се Ада.
През девет
планини побягнах,
за да посрещна теб.
Десетата не стигнах,
защото те ...
преследвах.
Преследваш ме...
А аз съм само
сянката ти... и
отражение...
Кой кого...
10.10.2006г.
© Мери Попинз Все права защищены