Истинска съм и пред теб заставам,
Само стих и чувства съм - жена.
Кръвта във вените кипяща ме издава,
Аз за тебе съм, но не сега...
Минутите в години ще прераснат,
Дъждът от сълзи ще роди пустиня,
Ако тогаз все още искаш да задраскаш
Съня, живота си и с мене да заминеш,
Изчакай своето вълшебно утро,
Минутите последни в самота,
Отдай ми се и нека бъде чудо
Единствено за теб (дочакал любовта)
Убий тогава спомена самотен за
Тягостното минало без мен.
Рисувай върху тялото ми обич.
Останалото ни се случва всеки ден...
© Биляна Битолска Все права защищены