Не искам да съм силна... стига вече,
не мога вечно да горя,
да хлипам искам и да съм беззвучна,
да стана слаба, да се разтека.
На рамо мъжко искам да поплача,
пред чужда сила да склоня глава,
от огнен жар да се превърна в пепел,
да бъда слаба... стига ми това.
© Неземна Все права защищены