Искам да те любя...
Като онази нощ.
В която бяхме само аз и ти.
И страстта.
Нямаше думи.
Само стенания и въздишки.
Изпълнени с обич сърца.
Грейнали от щастие очи.
Искам да те любя...
Нежно и красиво.
Чак луната да ни завиди.
После да се усмихне
и грейне,
с нашето щастие огряна.
Да останем без дъх.
Изпитали блаженството на любовта.
Искам да те любя...
© Христо Костов Все права защищены