Искам да ти кажа нещо ново,
Нещо специално и много различно…
Но не мога… просто отново
повтарям банално, че те обичам
Не зная как мечти да създавам,
В стихове как да те величая
Мъдри съвети не мога да давам
Как да споделям с тебе не зная
Нямам думи с които да казвам
Колко красиви са небесата
Пътища не мога да ти показвам
Нито пък как се преражда душата
Тръгвам си – нямам какво да ти кажа
Нито специално, нито различно…
Щом като не мога да ти покажа
Колко е просто да те обичам..
© Ангел Чорбаджийски Все права защищены