Аз искам, Боже, да я има
във всеки лош и хубав ден.
Във пролет, лято, есен, зима
от нея да съм озарен.
Сезоните със нея даже
са по-красиви отпреди.
Аз искам тя да ми покаже
дъхът на женските следи.
Аз искам, искам да я има
в жената, Боже, и във мен.
Във стихове със женска рима
да я описвам всеки ден.
Аз искам тя да ми е жива
до гроб човешката Любов.
Опитомена или дива
да ражда в мене устрем нов.
© Никола Апостолов Все права защищены
Вашата подкрепа значи много за мен!Желая на всички хубава неделна
вечер!Поздрави он мен!!