Звезди да свалям аз не искам.
Не искам за луна да знам.
На думи аз не се натискам,
а искам нещо да ти дам.
И празни думи не говоря.
Познавам твойта същина.
В сърцето място ще ти сторя -
да бъдеш моята жена.
В душата храм ще ти издигна
и в него ти ще имаш трон.
С теб до края си ще стигна
в живот, протичащ с верен тон.
© Никола Апостолов Все права защищены