24 февр. 2017 г., 09:16

Искам с теб в твоя рай 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
542 0 1

С нетърпение чакам да ми пишеш,

всяка нощ и всеки ден,
и с всеки поглед искам да ти кажа:
"Искам, да си с мен!" .

И какво да правя вече,
щом изгубих те за вечноста?
И какво ще правя сутрин ,
без да хвана твоята ръка?

Ти си всичко, разбери,
искам да съм с теб докрай.
Моля те отново приеми
да съм с теб в твоя рай.

И въпреки че въобразявах си,
че сте мои, ти и любовта,
съдбата пак разделя ни
и оставя ни в самота!

Но няма аз да се откажа,
няма пак да кажа край!
Обичам те и ще ти кажа:
"Искам с теб в твоя рай" ! 

© Атанас Дизов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Силен стих, идващ от дълбините на сърцето! Поздрави!
Предложения
: ??:??