Искам те...
искам да усетя, че съм жива,
искам да усетя как боли,
искам и сърцето ми да бие лудо.
искам те...
искам да разчупиш сърцето ми студено,
искам да ми вдъхнеш топлина,
искам да останеш с мен сега.
искам те...
и ще го поватрям,
докато не дойдеш,
а когато си отидеш...
поне ще знам, че си е струвало
да се радвам и да страдам.
... и дъжда отново пак ще завали,
както спирал до сега никога не е.
Ела и спри го, ела бъди със мен -
тогава пак ще има дъжд, но топъл ще е той...
Замръзвам, а теб те няма
... и никой няма
и пустота ме завладява
Ела, спаси ме от това...
© Саэф Все права защищены