"Искаме Морал в Политиката,
Морал във Всичко!" -
все тез безспир, неистови викове
сякаш на дебили.
Ала това реалност да стане,
равносилно е Всевластникът Капитал
да облагородиш,
като му присадиш
фиданката на Морала
и тя да се прихване.
© Вълчо Шукерски Все права защищены