Искаш ли...да ти дам вълшебно фенерче
с което да можеш да виждаш света!?
Или просто вече не виждаш как
страда нашта земя...Искаш ли,
да ти подаря очите свой...
Искаш ли да загърбиш страха...
и на всеки страхливец да кажеш,
обичам я мойта страна.
Тази нощ една звезда загуби съня си.
Отчаяно плаче вдовица в ноща.
Искаш ли...да ти дам ,вълшебно фенерче!
Не искаш...защо?Навярно го виждаш!?
Гине Светът ни ,изчезва Добро.
© Ангел Все права защищены