16 апр. 2007 г., 02:27

Искра 

  Поэзия
398 0 1

          Искра


 Искра, даваща начало и край
 на всичко, което се случва,
 искра, носеща благодат,
 или пък отнемаща чувства.
 .
 Искрят дори звездите,
 родили се в очите,
 искрят и сълзите,
 пратени от душите.
 .
 Искрят и цветовете,
 когато са засмени,
 искрящи са, изящни,
 дори и да са в черно.
 .
 С искри започва и огъня,
 съдбата който пали,
 с искри се топли някого,
 сънят му щом избягал е.
 .
 Искра, даваща начало на нова,
 която ще сложи край на това.
 Искра, която пали отново
 началото 
                    но... в друга душа.
          
  15.04.2007    09:37

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Колко много искри...
    С искри се топли накого-ми се вижда неточно.
    Иначе ми хареса!
Предложения
: ??:??