Нищо нямам,
никой съм,
няма какво да ти предложа,
нямам злато,
нямам и пари,
ала гледам през прозореца,
притиснал нос,
и си те чакам,
защото те обичам.
Няма да те дам на друг.
нищо че ме правиш луд,
защото аз съм...
аз съм този
който те
ОБИЧА.
/Манчев/
© Христо Манчев Все права защищены