Кога ще се намерим?
Кога ще осъзнаем истината?
Нима очакваме всичко да се нареди?
И да стане то като преди?
Защо замисляш се?
Защо се заблуждаваш?
Втора сцена няма да има!
Няма втори дубъл на една и съща наша глупост!
Отдалечаваш ли се? Прав си!
После няма да можем да си кажем и едно "Здрасти!"
Няма да се погледнем, няма да се поздравим - подминавам те и мене ти!
Обичах те и мене ти, но не поиска ти да продължим!
Защо така се случи?
Виновни ли сме?
Ние така си го направихме, но знаем, че няма да те забравя, нито мене ти!
Обичам те и мене ти!
© Фатиме Тибер Все права защищены