Казват цървулите били
изчезнали от мода!?
А не... Не е така, те тук са
с нас, но правят се на мачкат лак.
Те правят се на хрисими, такива
на елит възвишен и велик...
Но цървули са и винаги такива
ще си останат пак.
Знам, суета човешка, злоба черна.
Прокужда истинските хора!
За да може босият да е богат.
© Ангел Все права защищены