Сърцето ми го казва,
с мене ще останеш ти!
Дори и да го отричаш,
от него не можеш да се защитиш!
Това нещо е в тебе,
не може просто да се заличи!
Не можеш, знам, да ме забравиш,
нещо, че и с други си бил!
Още нещо в тебе иска мен да чувства!
Още нещо в тебе само мене вика!
То ти казва истина едничка,
че това, което аз те правя - друга няма да даде ти!
Аз съм ВСИЧКО!!!
© Фатиме Тибер Все права защищены
В ляво от пътя за Юндола =
срещу недостроената борцова зала )
"Чинарите" - кво ти говори?