5 дек. 2008 г., 21:10

истинска 

  Поэзия
877 0 9
Дъхът ти стопля моето легло
                         и става горещо.
Две огнени ръце -
                     като езици,
ме лизват в пламналата пещ.
Потапям се и олеквам
                    като хляб изпечен.
Като хляб съм истинска -
                                    вкуси ме!
Нека този миг е вечен!

© Мария Табакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??