Истинска любов
Във теб живеят моите очи!
Във теб живее моето сърце!
Като гердан са твоите сълзи!
Снагата ти е моето небе!
Душата ти е вечният ми зов
който всеки ден във мен кънти
и ме зове за твоята любов!
Ако я няма мене ме боли!
Ръцете ти със нежност надарени
докосват ме със пръсти в моя сън!
Целувката ти скришом подарена
е като светъл лъч в нощта навън!
След тебе тичам за да те докосна
и за да те целуна може би!
Утрото се ражда със въпроси:
от къде си и коя си ти?
С твоята любов сега живея
и със нея искам да умра!
Жив съм само аз заради нея!
И до края все ще е така!!
18.04.2024 г.
© Георги Иванов Все права защищены