Нея я има!
Аз я изпитвам
във всеки нов ден!
Който не вярва,
той не я търси
и затова си
остава сломен!
Аз си я имам,
затуй съм богат!
И всеки ден готин,
щастлив и крилат!
Не бих я продал
за секс и пари!
Не бих заменил я
за джакпот дори!
Тя ражда се с доверие взаимно!
С компромиси, търпение предимно!
Със уважение и с добрина!
Със откровение и топлина!
Затуй я търсете
и намерете!
Земята прорийте,
но я открийте!
А после туй цвете,
кат бисер пазете!
Да пълни с Любов
живота Ви нов!
© Светльо Златанов Все права защищены
с много слънчеви усмивки
Веси