Обичам да живея с истинските хора,
в пътеката си хляба с тях да го деля!
Приятелска ръка за всеки миг опора,
да дам и да приема, и със нея да горя!
Сърцата им любящи без резервно да прегръщам,
на приятелските грешки с прошка да отвръщам!
30. 08. 2017 г.
© Todor Nikolov Все права защищены
Същото мога да кажа и за твоите творби.
За да стане светът едно по добро място за живеене всеки трябва да съчетае в себе си в едно цяло и неделимо мъжката упоритост и твърдост заедно с женската нежност и топлина. Дано хората които ни четат го разберат от стиховете ни.
Прегръщам те сестрице! Върви към нови висини в живота и изкуството.