Приятелството - има го, нали?
Има го, но истинското ли?
Да си истински приятел -
трудно е това,
да помагаш ти на някой
в трудност и беда.
Приятел може да е всеки
но истински - едва ли!
Да си истински приятел
трудно е, разбра ли?
Истински приятел
трудно се познава,
но, познаеш ли веднъж,
за цял живот остава!
Приятеля не наранявай
и винаги помагай,
но трудно е да бъдеш, знай,
приятел истински докрай!
© Радослав Димитров Все права защищены
Здравей!