14 мая 2007 г., 23:09

Исус ще върне радостта 

  Поэзия
671 0 5
Исус ще върне радостта

Не гледай мъката в очите,
не казвай сбогом през сълзи!
Вярвай в бъдещето светло
и злото ще отмине без следи!

Обичай Господ и му се прекланяй,
защото той е любовта.
Той е светлата надежда!
Само той ще върне радостта.

Защо да страдаме и плачем,
когато нещо не върви,
дали със сълзи ще помогнем
то да провърви?

А вярата стаена в душите ни стои.
Използвайте я, хора, само тя ще ви спаси.

Дайте път на светлината,
дайте път на любовта
и пуснете мрака - той е сила зла!

Тогава ще усетите спокойствие и сили.
Той ви ги е дал, за да сте щастливи.

Исус те обича, обичай го и ти!
Приеми, че той е твой спасител
и ще ти прости. Тогава нищо
и никой няма да ти навреди.


Всичко, което не те убива, те прави по-силен!

© Мариела Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • В началото бе словото и Бог бе слово...
  • Наистина единственото,което ще ни спаси е вярата в Сасителя!Който повярва ще бъде блажен!Времето е малко,повярвайте!!!
    Стихчето е много хубаво!Бог да те благослови!
  • Съжалявам, че ще го кажа, ама това си е промиване на мозъците. Не само вярата в Бог би не спасила, още по-малко когато той не съшествува!
  • ПОЗДРАВИ ! ТОЧНО Е НАПИСАНО !
  • Мн д0бре казан0
Предложения
: ??:??