4 сент. 2024 г., 20:18

Алюзия 

  Поэзия
75 0 0

В тембъра на тишината има цвят,
по-ясен от ехото на изсвирената нота,
тъмнината за светлата Душа е благодат,
когато с  "Лунната соната" шепти живота.
В тишината Духът намира цветен бряг,
от бялото изплувал със нюанса.
Страхът от тъмното предателски е бяг,
а Любовта винаги имала е шанса.
Тишината влива се във тишина,
реките към морето се отправят.
Душата слива се в Душа,
а самотниците бързо се забравят.
Тишината живо е море,
шепти с цялата светлинна гама.
При мен дойде в оранжево небе,
обятия на отдадена и нежна... дама.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??