18 окт. 2012 г., 11:00

Избирам сърцето 

  Поэзия » Любовная
565 0 4

По древноиндийска поговорка

 

Нали слънцето

ни храни със лъчите,

а на сърцето

любовта му е лицето.

 

При избор -

по-добре

да не виждам с очите,

отколкото

да съм сляп със сърцето!

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??