Стига с този рефрен,
че животът ми зависи от мен!
Бях предадена и омерзена!
За капак, волята ми ще е подменена!
Не искам да изгарям като факла!
Сърдя се, но на кого?
Толкова време правда съм чакала,
а отново победи старото зло!
Душата ме боли! Вярата умря!
Не може вече да ме изненада приятно света!
© Маргарита Ангелова Все права защищены