22 окт. 2009 г., 21:39

Избрах! 

  Поэзия
784 0 0

Избрах до тебе да оставам – дори и изтерзана от тъга!

Избрах с живот да те дарявам – дори останала без светлина!

Избрах със страст да те обичам – дори и с притъпени сетива!

Избрах красиво да наричам – дори живеейки в грозота!

Избрах духа ти да повдигам – дори когато моят чезне в мрак!
Избрах с любов да те заливам – дори самата да не зная как!

Избрах за тебе да се моля – дори отхвърлена от Бог да съм!

Избрах и си налагам воля – дори за теб да бъда само сън!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??