Изцедено.
Изцедени души,
посърнали.
Нищо няма значение,
машинални дори в забавленията.
Добре, че идва пролет,
«Да, с повече лед!».
По-лек e денят,
нощта е само до сутринта.
И, да - любовта.
© Братан Все права защищены