Сърцето ти студено е сега
угасна в него огъня за миг.
Свито на кълбо от страх,
не желае топлината на любовта.
Не може ледено сърце
да обича с огнена любов.
Душата не чува моят вик,
за да смекчи ледената ти душа-
тя е ледена като звезда.
Сърцето ти сковано е в леда,
сълзите ми не ще го разтопят.
Пламъци любов към теб горят,
а ти не откликваш на моят зов.
Не може ледено сърце
да обича с огнена любов.
Да стопли нежната ми душа,
ти си просто изгаснала звезда.
© Yoana Stamatova Все права защищены