11 апр. 2005 г., 01:36

Изгреви и залези 

  Поэзия
1020 0 1

Изгреви и залези –

черно - бели сенки,

преливащи се мигове,

впили

корен

в дъното дълбоко

на река.

Камъчета време -

стъпките,

израстнали в очите

от огледалната странана

на дланите

разтворени докрай...

© Йоанна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??