По стиха на Jane_d ( Деси Инджева) - „Страстта ми…”
Със всеки стих рисувам очертания,
изричам думи парещи... от нежност,
потапям се в греховни опиЯния,
във плен попаднал, в хиляди копнежи.
Изгрявам сутрин, вечер те залязвам,
в нюанси златни, в красота багрИла,
изпивам те стихийно, без остатък
дарявам ти страстта си светлокрила.
Изписвам в безлунност... за мене да светиш,
на огнени чувства да бъда сърцето,
във трепет греховен да давам гальовност,
в магия от лудост да скрия лицето.
Орисан съм... вречен на вечно обичане.
Изгубен за други, дарен на мечта,
във шепот понесен от думи изричани,
щастлив от живота, пленен от страстта.
© Христо Костов Все права защищены