13 июл. 2018 г., 03:56

Изгубена 

  Поэзия
414 2 1

Не се ли умори да бъдеш

                           красива дреха,

                           парфюм омаен,

                           целувка мека

             или пък фигура изваяна?

 

Не беше ли достатъчно

                          мечтаната компания,

                          перфектен грим,

                          причина за желания?

 

Не искаш ли за малко

                          да си чорлава,

                          без капка мода,

            изгубена в прегръдките на хората?

Намерена.

© Ивайло Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми! Често се губим, забравяйки кои са важните неща. Поздравче от една намерена...
Предложения
: ??:??