Изгубена любов
Свят различен и жесток,
живот труден и дълбок,
съдби незнайни и несподелени,
пътища, обречени да бъдат разделени.
Любов внезапно разцъфтяла,
душа красива и щастливо бяла,
орис тежка и бездушна,
карма тежка и задушна.
Мечта изникнала и устремена,
луна, зловещо затъмнена,
надежда капчица да няма,
носталгия по любовта остава.
07.12.2007
© Мими Все права защищены