Далечни цветя. Без светлина.
Няма пътеки. Само тъма.
Играят ветрове. Пак тишина.
Плаче нощта - че е сама.
Далечни поля. Няма цветя.
Стопи се денят. Без светлина.
Пусти поля. Бледи цветя.
Нощ. Самота. Пак тишина.
Плач и далечност.
За изгубените цветя...
© Сиана Петкова Все права защищены