Ставам рано сутрин пак,
Къде отиде моят крак?
Със заспал поглед се оглеждам,
виждам го извън креват,
идва моят барт да ме буди:
- Ставай Юрий
Казвам му, че нямам крак.
Той ме пита:
- Как?
Аз му казвам, че беше извън креват
- Нищо брат, ще работиш и без крак
Започнах да работя, дойде и моя крак,
научих си урока да не пия с моя брат.