Благодаря!
За изгубеното време.
Благодат в сивкавите дни.
И нощи.
И пак Благодаря - отнето бреме.
Как, защо, какво сънуваш нощем?
Смисълът в далеко се изгуби.
Отнесен с бремето на мисълта.
Споменът с време ни погубва,
събудени от кошмарите в съня.
Можеше да ни е безразлично
или всичко да си няма смисъл?
За всеки - всекиму различно.
Пропаднал ум в дълбока мисъл...
© Веселин Георгиев Все права защищены