Изгубих себе си
сред многото.
Играех във спектакъл,
а животът беше сценарист.
Изгубих себе си,
там някъде на сцената,
сред сивото си ежедневие
на малкия си сложен свят,
а борех се, да бъда себе си!
Уви, днес да бъдеш себе си е грях!?
Единствено актьорът ти ще просперира.
Добро е да си лицемерен,
лошо е да бъдеш прям.
Изгубих себе си,
но не за дълго!
Сега намерих себе си.
Човек със принципи - ТОВА СЪМ АЗ!
П.С. БЪДЕТЕ СЕБE СИ
© Нели Бъзева Все права защищены