Изгубих те във онзи ден..
Изгубих те, преди да съм те имала,
преди да си усетил същността ми,
преди да знаеш колко съм те искала…
Изгубих те, а как боли…
Изгубих те - не съм го искала…
Изгубих те и моля те прости ми глупостта
и грешката детинска.
Изгубих те - сълзите ми напират.
Изгубих те – сърцето ми не спира.
А как искам всичко изведнъж да спре.
Да съм до теб
и дишайки така, допирайки се в твойта кожа
спокойно, кротко, гушната до теб аз да заспя..
Но вече късно е - изгубих те!
Изгубих те, преди да съм те имала,
преди да си усетил същността ми,
преди да знаеш колко съм те искала…
12.08.2006 г.
© Силвия Рашева Все права защищены