19 дек. 2012 г., 00:36

Изкапаха дните 

  Поэзия » Другая
611 1 8

Изкапаха дните, 
като летен капчук.
Побеляха косите ми, 

сякаш напук
на усмивката слънчева, 
на детския смях, 
които за дълго 
да запазя успях.
Намаляха ми дните, 
не усетих кога
се изрониха тихо, 
като жълти листа
от дървото житейско 
на моята есен,
но танцува детето 
в душата ми песенна.
 

© Валка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??