Изкуплението струва грехове!
(Христос си е платил с възкръсване)
... надявам се да имам векове,
в които да съм твой до пръсване!
Изкуплението струва самота!
(огледалото ми доста го отнесе)
... надявам се денят... нощта...
от твоя дъх да са импресии!
© Николай Драгиев Все права защищены
Да!