16 сент. 2012 г., 20:16

Изкушение 

  Поэзия » Любовная
627 0 3

Поглед... и втори... и пак...

Копнеех и търсих очите ти.

Тайничко мислех си как

искам да бъда в мечтите ти.

 

Усмивка… и дума… и две…

Неусетно по тебе залитнах.

Като птица разперих криле

и в небето свободна политнах.

 

Докосване... нежност... милувка...

Изгарях в пожар от екстаз,

последва го сластна целувка

и цялата пламнах от страст.

 

И поглед, и втори, и пак...

Копнея и търся очите ти.

Тайничко мисля си как

ще тръпна отново в ръцете ти.

© Миа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??