на този свят
по-скоро негостоприемен
сред хората
по-скоро слаби и сами
емоциите ни
като изсечени монети
се окисляват
потни в дланите
на наште дни
като дърво без корен
скитат страховете ни
подгонени от кипнали борби
доброто
в пикограми го отмерваме
в сърцето си
изкуството е
някак
да го проявим
Публикувано във:
и във
© Павлина Гатева Все права защищены