Лекувай ме, вълшебнико, за сетен път!
Със жарки устни ти ме излекувай,
с усмивка нежна и сълза гореща
рецепта напиши и практикувай!
Лекувай ме, вълшебнико суров,
с ръце и с нежност ме лекувай;
със топъл поглед и нестихващ зов;
лекувай ме, вълшебнико, с любов!
© Виктория Все права защищены