Има моменти в живота,
когато думите вече са излишни.
Има моменти, в които
за секунди спираш и да дишаш.
Има моменти в живота,
когато сърцето за миг спира.
Има моменти, в които,
погубена душата пак и пак умира.
Има моменти в живота,
които правят те щастлива.
Но сетне разочарована разбираш,
че било е щастието ти фалшиво.
Има моменти в живота,
когато съдбата си проклинаш.
Има моменти, в които
жестоко същността си ти презираш.
О да, има моменти в живота,
когато думите са толкова излишни.
Изтъркани, повърхностни и плоски -
абсолютно лишени и от смисъл!
© Виолета Все права защищены
С много обич!