Излияние
В лицето ти намирам това желано мъжко изражение,
убива ме и хвърля ме в прегръдките ти за спасение.
В усмивката ти тихо се разтапям,
тя ме побърква, копнееща в нея се потапям.
Ръцете ти влудяват и така влекат ме,
прегръщат ме... отслабват пак умът ми.
По устните отново търся сладостта,
така харесва ми на щастието вкуса!
По брадичката ти черни косъмчета са наболи,
обичам да опират в страните мои голи,
обичам да притискаш тялото си в моето,
а аз да дращя всеки кът от твоето!
© Мони Ташева Все права защищены