Полугол от собствените
предразсъдъци, облечен в нищета...!?
Разбрах, че всичките човечности
измислени са за това
да пренебрегват истинските
същности на човешката душа.
От срам потънал, скрил се в самотата...
Обрекъл мисъл, свобода...
Загубил себе си, защото
не вярвал вече в любовта.
На тъмнината той предал е
сърцето си и любовта...
© Ангел Все права защищены