24 окт. 2008 г., 02:50

Излъжи ме 

  Поэзия » Любовная
1056 0 2
 Обичам да ме лъжеш...
пак го направи!
Казваш ми, че ще сме само аз и ти...
ще ти повярвам аз.
Само повтори най-красивата лъжа,
че я има любоВта!!!
Щом не мога да те имам,
ще ми стигне и това...
да се потопя в миг илюзия...

Някой ден ще сме истински!
Някой ден ще сме влюбени!
Всичко забрави и сега пак ме излъжи!

© Дилян Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??