7 июн. 2009 г., 10:41

Измамна си 

  Поэзия » Любовная
1113 0 4

Събуждам се,

но пак до мен не си...

Заминала си в мислите си,

зная,

при оня,

дето хич не го боли

за теб,

защо ли си такава?!

Измамна си,

а още те обичам...

Макар,

за кой ли път

отново се заричам:

да те оставя

да си потрошиш главата

с измамните крила

на  свободата!!

 

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??