2 сент. 2012 г., 16:21

Измамни надежди 

  Поэзия » Любовная
644 0 2

 

ИЗМАМНИ НАДЕЖДИ

 

Измамни надежди

в мен още горят.

Към теб ме повеждат

в неравния път.

 

С нозе изранени,

с трептяща душа,

пак бързам към тебе,

дори да греша!

© Желязка Дракалиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??