30 июн. 2011 г., 10:40

Измислен свят 

  Поэзия » Философская
417 0 0

Измислен свят

 

Има ли идентичност,

или всичко е тайна,

предизвикателна и омайна.

Сън. Вълнение. Реалност. Излизам извън клишетата!

© Пламена Сомова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??